keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Alla stazione ferroviaria di Pistoia




Colline o montagne in vista, Kukkuloita tai vuoria?

Correttamente timbrato al di sotto della linea nera, Oikeaoppisesti leimattu viivan alapuolelle!


Sì, è la mia fermata! On se minun pysäkkini!

E 'questa la fermata giusta? Onko tämä oikea pysäkki?
Tämä oli pisin ja puuduttavin etappi, koska matkalaukkuveks, navetat, sun muut rakennukset ja koska saavuin niin myöhään. Eläimellistä menoa, enkä vielä ole edes kerinnyt Zoo:hun..
Asemalla pyörin ympäriinsä hyvän aikaa, jokusen tunnin, sillä sieltä ei löytynyt mitään "sinistä linjaa", kuten ohjeissa luki. Ystävälliset veturimiehet kertoivat italiaksi ja englanniksi, että olen oikeassa kohteessa, mutteivät ymmärtäneet värikoodia tai linjaa, opasteet asemalla kehnot..

Kaiken kukkuraksi en saanut yhteyttä yhteyshenkilööni Gretaan tekstiviestitse, kuten olimme sopineet. Enkä tiennyt, ettei hän ollut saanut yhtäkään lähettämääni viestiä, koska puhelimessani ei näkynyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Jonnekin viestit lähtivät..? Luulin hänen olevan niin kiireinen tai jostain syystä kykenemätön tai haluton vastaamaan, tai ties vaikka jotain italojuttuja taas.. Hän puolestaan oli kuulemma luullut, että olen vain Firenzen rundilla, mutten tavaroineni olisi sellaiselle, ainakaan ilmoittamatta mennyt..

Lopulta tavoitin hänet soittamalla ja hän järjesti jonkun asuntolaorganisaattorin 'Francescon' hakemaan minut Pistoian asemalta. Päädyin Piazza Dante Alighieri 9:lle odottelemaan, syystä että, emme siis olleet sopineet mitään tiettyä paikkaa. Noutaja saapui kera naiskuskin, jonka luulin aluksi olevan Greta, noin reilussa puolessa tunnissa muistaakseni ja kyyditsi minut asuntolalle, näytti pikapikaa missä mitäkin on, ojensi avaimen käteeni, sanoen, että sinullahan on minun yhteystiedot, ota yhteyttä, jos tulee jotain. Ja italofaktori: minulla EI ole Francescon yhteystietoja, mutta espanjalaisilla kämppiksilläni varmaan on? He tulivat aika pian jälkeeni, ehdin ihmetellä kämppää yksinäni vain muutaman minuutin..

Minulla ei siis ollut etukäteen varmuutta asuntolan osoitteesta, koska sain 2 vaihtoehtoista ja muita ohjeita/tietoja ei herunut, joten sikäli olin riippuvainen sovitusta noutajasta. Ironisesti, työpaikkani infopisteen kartan, jos olisin saanut hyppysiini, olisin kyllä sen avulla suunnistanut kämpälle helposti itsekin. Asunto sijaitsee Piazza del Duomon ja työpaikkani viereisessä korttelissa, joten työmatkan kesto ehkä 3 minuuttia, jos sitäkään. Tähdellinen sijainti, täydet viisi tähteä!! Ruokakaupat, 2 kpl (Coop & Sigma), vähän kauempana, mutta minusta ihan kohtuullinen kompensaatio, samalla tulee käveltyä n. 10-15 min iltalenkki..

Nytpä on löytynyt kolmaskin ja samalla lähin supermercato, elintarvikeliike, jonka kävin testaamassa ensikertaa eilen 20.4 ja tänään 21.4 sain kuulla paikalliselta oppaalta oivan oikotien ostoksille ko. markettiin Esselungaan.
Sul treno



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti